Posljednji pozdrav najdražem piću

Evo jedan post koji nema nikakve veze sa fotografijom, ali morao sam ovo napisati. Više nigdje nema za kupiti moje nadraže votke, Trojke iz Segestice. Iako su firmu poslali u stečaj još prije par mjeseci, bilo je tu i tamo u nekim kafićima još ostataka zaliha, no sada je zaista više nema nigdje.

Zapravo, nije toliko stvar u votki i mojoj ljubavi prema njoj, mada što se tiče te votke, bez problema je po svemu mogla parirati najpoznatijim svjetskim votkama poput Absolut ili Stolichnaye, a Smirnoff je šišala za klasu. Stvar je u tome da se zapravo sve oko nas raspada, firme propadaju zbog nesposobnog i korumpiranog vodstva, a sve uz blagoslov još nesposobnije i korumpiranije vlasti i vlade. Malo tko reagira, a sve se uglavnom svodi na negodovanje gosta za šankom (u ovom slučaju mene). I pitam se, zar smo zaista tako u banani da ćemo samo gledati kako sve odlazi u bananu ili ćemo nešto poduzeti.

Ovo je moj mali protest protiv svega što nam se u zadnje vrijeme (koje traje već podosta dugo) događa, a svih nas guši i pritišće na dno. Nadam se da će se moj slabašni glas pročuti internetom i da makar imam to zadovoljstvo da me netko čuje. Jer ovako više ne ide…

Votka Trojka Segestica

Tagovi: ,

Ostavi komentar

/a